Lastbillifte

Hos Horsens Lift udlejer vi lastbillifte der er stabile i drift og godkendt efter liftegruppens anvisninger. De arbejdsopgaver, som disse typer af lifte egner sig særligt godt til, er, når man eksempelvis skal flytte rundt på en masse materialer, eller når man skal rundt på en masse lokationer og skifte skilte. Andre situationer, som disse typer af lifte egner sig særligt godt til, vedrører facadearbejde, og når vinduer skal pudses og behandles. En lastbillift er effektiv at benytte sig af, når der er stor transportlængde mellem arbejdssteder. Denne type af lifte, som vi tilbyder, har en rækkevidde på op til 21 meter og egner sig således til mange typer af arbejdsopgaver.

Udleje af lastbillifte er noget, som vi hos Horsens Lift har beskæftiget os med i over ti år. Af denne grund mener vi også, at vi kan tillade os at sige, at dette er et område, vi har stor erfaring med.

Se også andre af vores lifte – eksempelvis knækarmslifte.

Ved leje af en lift hos Horsens Lift er du altid garanteret en løsning, hvor sikkerheden er helt i top. Vi sørger altid for, at vores lifte er i bedst mulig stand, inden vi udlejer dem. Når det kommer til lastbillifte, kan vi tilbyde lifte af mærket, Palfinger, som er kendt for at levere virkelig driftssikre lifte, der tilmed har en enkelt konstruktion.

Fordelen ved de lastbillifte, vi ligger inde med hos Horsens Lift, er, at de fleste af dem vejer under 3500 kg. Dette gør, at de må køres med et almindeligt B-kørekort, som er det normale kørekort, man tager for at kunne køre rundt i personbiler og køretøjer under 3500 kg.

Se også andre af vores lifte – eksempelvis trailerlifte.

Kontakt for leje af lift

Skal du og din virksomhed bruge en lift, kan vi kontaktes på telefon 75 60 19 69 eller mail post@horsenslift.dk. I er naturligvis også mere end velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller andet, I er i tvivl om. Vi er derudover mere end villige til at fortælle jer om den håndværkerrabat, som vi også tilbyder.