LIFTE

Hos Horsens Lift har du rig mulighed for leje af lifte. Vi tilbyder en lang række løsninger indenfor driftssikre lifte til jyske og fynske virksomheder. Det er mange forskellige erhverv som har glæde af vores udlejningsservice. Kunder lige fra håndværkere til entreprenører lejer lifte hos os, da vi kan tilbyde maskiner til hvert et projekt. Vores mange produkter sikrer en effektiv arbejdsproces hvor kvaliteten og servicen er i top.

Hos os er der derfor mulighed for leje af lift til al slags arbejde lige fra store opgaver som tagkonstruktion til små opgaver som udskiftning af elpærer og brandsensorer. Du kan leje lifte til både udendørs og indendørs brug og vi kan levere produkter til alle slags lokationer – bl.a. lifte til byggepladser med svært terræn, men også lifte til indendørs projekter med begrænsninger som f.eks. smalle rum.  

Udlejning af driftsikre og klimavenlige lifte

Hos Horsens Lift kan vi garantere høj kvalitet og uovertruffen service. Vores brede sortiment af lifte er både driftssikre og klimavenlige, da de alle er batteridrevet. Vi har 30 års specialisering af leje af lifte og alle produkter vi udlejer er godkendt efter Liftgruppens anvisninger. Hos os er standarden høj og vi har stor fokus på en omhyggelig vedligeholdelse og godkendelse af årseftersyn af maskinerne. Vi er kontrolleret af TEKNOLOGISK INSTITUT, så vi kan garantere vores kunder en komplet sikkerhed og driftseffektivitet.  

Vores serviceniveau er højt og vi værdsætter alle vores kunder. Derfor er det vigtigt at kunne levere gode, sikre produkter til den aftalte tid. Vi bestræber os på at finde den bedste løsning til dig der effektiviserer dine arbejdsprojekter bedst muligt.  

Kontakt os for yderligere information 

Har du spørgsmål eller ønsker du et konkret tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os+45 75 60 19 69