Leje af mastelifte og søjlelifte

Hos Horsens Lift har vi beskæftiget os med udlejning af mastelifte og søjlelifte i over 25 år. Ligesom det gør sig gældende for alle de andre lifte, vi udlejer, er vores mastelifte og søjlelifte godkendte efter liftegruppens anvisninger. Vi har en rigtig høj standard i forhold til vedligeholdelse af vores lifte og i forhold til godkendelse af årseftersyn. Vi bliver ydermere kontrolleret af TEKNOLOGISK INSTITUT. Sikkerhed og funktionalitet er alt for os, og dette efterstræber vi hver eneste dag.

Kendetegnende for både mastelifte og søjlelifte er, at de typisk bruges til at løse indendørs arbejdsopgaver. De arbejdsområder, som disse typer af lifte egner sig bedst til, er på de steder, hvor der er meget smalt, og hvor man skal lodret op. Af eksempler på arbejdsopgaver, hvor mastelifte og søjlelifte er effektive at benytte sig af, kan nævnes opgaver som eksempelvis udskiftning af brandsensorer eller elpærer.

Hos Horsens har vi både manuelt drevne og mekaniske lifte. Den reelle forskel på en mastelift og en søjlelift er, at førstnævnte er en let lift, der har støtteben, hvorimod sidstnævnte er en tung lift uden. Med vores samlede sortiment af mastelifte og søjlelifte kan der løses arbejdsopgaver i op til 8-10 meters højde.

Se også andre af vores lifte – eksempelvis bæltelifte.

Uanset hvilken type lift, du bestemmer dig for at ville leje hos Horsens Lift, er du altid sikret en lift med stor driftssikkerhed. Vi sørger for at tilse og vedligeholde vores maskiner i en sådan grad, at de altid er så gode som nye, når vi udlejer dem.

Se også andre af vores lifte – eksempelvis trailerlifte.

Kontakt for leje af lift

Skal du bruge en lift, kan vi kontaktes på telefon 75 60 19 69 eller mail post@horsenslift.dk. Du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller andet, du er i tvivl om. Vi har en yderst fordelagtig håndværkerrabat, som vi også gerne fortæller mere om.

Mastelift Genie TM12
JLG 1230 mastlift