Søjlelift / mastlift

GENIE IWP-20S

Arbejdshøjde 8,15 m
Platformhøjde 6,15 m
Længde 1,52 m
Bredde 0,79 m
Løftekapacitet 159 kg

DINGLI AMWP

   
Arbejdshøjde 9,5 m
Platformhøjde 7,5 m
Længde 1,36 m
Bredde 0,79 m
Løftekapacitet 125 kg

JLG 1230 ES

   
Arbejdshøjde 5,8 m
Platformhøjde 3,8 m
Længde 1,36 m
Bredde 0,76 m
Løftekapacitet 227 kg

GENIE AWP-40S

   
Arbejdshøjde 14,29 m
Platformhøjde 12,29 m
Længde 1,41 m
Bredde 0,74 m
Løftekapacitet 136 kg

Lej en søjlelift hos Horsens Lift, vi har mere end 30 års erfaring i udlejning af lifte. Ligesom det gør sig gældende for alle de andre lifte, vi udlejer, er vores søjlelifte godkendte efter liftegruppens anvisninger. Vi har en rigtig høj standard i forhold til vedligeholdelse af vores lifte og i forhold til godkendelse af årseftersyn. Vi bliver ydermere kontrolleret af TEKNOLOGISK INSTITUT. Sikkerhed og funktionalitet er alt for os, og dette efterstræber vi hver eneste dag.

Kendetegnende for søjlelifte er, at de typisk bruges til at løse indendørs arbejdsopgaver. De arbejdsområder, som disse typer af lifte egner sig bedst til, er på de steder, hvor der er meget smalt, og hvor man skal lodret op. Af eksempler på arbejdsopgaver, hvor søjlelifte er effektive at benytte sig af, kan nævnes opgaver som eksempelvis udskiftning af brandsensorer eller elpærer.

Hos Horsens har vi både manuelt drevne og mekaniske lifte. Vi har lette søjlelifte, der har støtteben og tunge uden støtteben. Med vores samlede sortiment af søjlelifte kan der løses arbejdsopgaver i op til 8-10 meters højde.

Se også andre af vores lifte – eksempelvis bæltelifte.

Uanset hvilken type lift, du bestemmer dig for at ville leje hos Horsens Lift, er du altid sikret en lift med stor driftssikkerhed. Vi sørger for at tilse og vedligeholde vores maskiner i en sådan grad, at de altid er så gode som nye, når vi udlejer dem.

Se også andre af vores lifte – eksempelvis trailerlifte.

Kontakt for leje af lift
Skal du bruge en lift, kan vi kontaktes på telefon 75 60 19 69 eller mail post@horsenslift.dk.

Du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller andet, du er i tvivl om. Vi har en yderst fordelagtig håndværkerrabat, som vi også gerne fortæller mere om.