Nyheder

Horsens Lift – så kan du nå det hele

ÅBENT HUS / 30 ÅRS JUBILÆUM

30-års jubilæum og åbent hus hos Horsens Lift

I år kan Horsens Lift fejre deres 30-års jubilæum, og i den forbindelse vil de meget gerne invitere til åbent hus. 

Hos Horsens Lift har de i 30 år haft virksomhed, og lige om lidt fejrer de deres 30-års jubilæum. Derfor er du inviteret til åbent hus den 16. juni 2023 fra kl. 10.00-15.00.

Horsens Lift håber på at se både kunder, forretningsforbindelser, venner, familie og øvrige, som ønsker at besøge virksomheden og være med til at fejre jubilæet.

Udover deres 30-års jubilæum fejrer Horsens Lift også, at de netop er flyttet i deres nye lokaler på Strib Landevej 108.

Derfor vil de naturligvis også meget gerne vise dem frem i denne anledning. Der er i løbet af dagen derfor mulighed for at fejre virksomheden, få en rundvisning og en god snak, og der vil desuden blive serveret lidt godt til ganen.

Horsens Lift er første danske importør af Zoomlion

Horsens Lift er fra januar første danske importør af kvalitetslifte fra Zoomlion. Med det kinesiske mærke i stalden imødekommer liftspecialisterne et ønske i markedet efter eldrevne elbom- og sakselifte med litiumbatterier.

Liftspecialisterne Horsens Lift bliver den første importør af Zoomlion-lifte til det danske marked. Det står klart, efter aftalen mellem Horsens Lift og den kinesiske producent nu er på plads.

Tilføjelsen af de spritnye lifte fra Zoomlion til sortimentet glæder ejer af Horsens Lift, Esben Vernholt Jensen.

– Vi har tidligere været meget glade for andre kinesiskproducerede lifte, og vi har gennem længere tid haft et godt øje til Zoomlion. Så da de for nylig begyndte produktionen af litiumdrevne sakselifte, valgte vi at rykke på interessen, fortæller Esben Vernholt Jensen, som forud for indgåelsen af aftalen har testet liftene af i Danmark. Han tilføjer:

– Zoomlion er verdens femtestørste liftproducent, og de er kæmpestore i Kina og Asien. Men først nu er de begyndt at rykke på det europæiske marked. Vi er derfor meget glade for, at Zoomlion har valgt os som den første distributør af deres lifte i Danmark.

Der var heller ikke den store betænkningstid hos Zoomlion, da valget faldt på Horsens Lift.

– Horsens Lift har den erfaring og de kompetencer, vi søger hos vores europæiske distributører, og vi har stor tillid til, at de er de rette til at udbrede kendskabet til Zoomlion i Danmark. Vi glæder os til at introducere vores store sortiment af lifte til ethvert formål til de danske forbrugere, udtaler Ray Zhang, salgsmanager i Zoomlion.

 

Stor efterspørgsel på grønne alternativer

De nye lifte ankom til Horsens Lifts lager i Middelfart i januar og omfatter i første omgang 7 forskellige eldrevne sakselifte og elbomlifte i arbejdshøjden 6-16 meter.

– Liftbranchen har gennem de seneste år taget den grønne tankegang til sig, og vi har derfor oplevet en stor efterspørgsel på mere miljøvenlige modeller. Derfor har vi også store forventninger til Zoomlions eldrevne lifte, da de som de eneste i Danmark kan levere et fuldt litiumprogram, siger Esben Vernholt Jensen.

Litiumbatterierne betyder ifølge Esben Vernholt Jensen, at liftene kan oplades hurtigere end andre tilsvarende mærker, på kun to timer, og at de samtidig kan holde strøm i længere tid, hvilket giver et minde strømforbrug og længere holdbarhed på sigt. Samtidig har batterierne fem års garanti, mens selve liften som standard har to års garanti ved køb.

– Med Zoomlion får man en bundsolid, kompakt og pålidelig kvalitetslift til en meget konkurrencedygtig pris, der kan tåle hårdt arbejde i det slidsomme og fugtige danske klima. Jeg kan ikke forestille mig andet, end at vores tilføjelser til vognparken vil blive taget godt imod af vores kunder, siger Esben Vernholt Jensen.

Den samlede produktportefølje i Danmark forventes at blive på over 25 modeller i et fuldt produktprogram op til en arbejdshøjde på 64 meter, som udover sakseliftene med tiden også kommer til at omfatte blandt andet kraner og landbrugsmaskiner.

Horsens Lift boomer sammen med byggeriet i Østjylland

Horsens Lift investerer på livet løs: Ny administrationsbygning, flere ansatte, mere materiel. Udlejningsflåden er nu på 325 enheder. Byggeboomet i Østjylland har en stor del af æren for væksten på mellem 20 og 25 procent på et år.

Telefonerne kimer, kunder, leverandører og ansatte kommer og går, og materiel transporteres ind og ud ad portene i alle afdelinger i et hastigt tempo. Jo, der er travlt i det familieejede firma Horsens Lift, godt hjulpet af det boom, der er i byggeriet i Østjylland. En ny administrationsbygning til en million kroner på 1000 kvadratmeter i hovedsædet i Horsens er netop taget i brug, så aflevering og afhentning kan foregå mere smidigt og hurtigere end før. En ny lagerhal forventes desuden opført frem til sommerferien 2018. Kun gravetilladelsen mangler og kommer forhåbentlig i hus, inden spærene ankommer. Medarbejdertallet er vokset til 16, omsætningen er vokset med mellem 20 og 25 procent på ét år, og antallet af lifte, teleskoplæssere, bæltemaskiner og andet udlejningsmateriel er steget til 325 enheder.

 

– Det svinger selvfølgelig lidt, fordi vi også løbende sælger ud af det brugte materiel, når det runder de fem år, men det er deromkring, fortæller direktør Esben Vernholdt Jensen, der ejer og driver udlejningsfirmaet med adresser i Horsens, Middelfart og Aarhus på lige fod med fru Jeanette.

Længere udlejningsperioder

Den øgede omsætning kommer ikke kun som følge af et stigende antal nye kunder blandt Østjyllands entreprenører, boligselskaber, haller, håndværkere og private:

– Den øgede omsætning skyldes også, at lejeperioderne er længere end tidligere, siger Esben Vernholdt Jensen, der hele tiden holder øje med, om der skal indkøbes lifte eller andet materiel, der kan mere og andet end de nuværende modeller.

– Vi har lige købt en ny glaslift, som kan bruges af håndværkere, der skal skifte vinduer ud i boligblokke, og af glarmestre, der skal sætte energiruder i eksisterende vinduer. Snart får vi også en smal 10-meters Snorkel-lift på prøve. Den er 40 centimeter smallere end den hidtil smalleste på markedet, der er 175 centimeter. Det kan være meget praktisk, når man skal ind på meget smalle mellemrum, fortæller Esben Vernholdt Jensen, der også mærker en stor efterspørgsel efter knækstyrede minilæssere. De er meget populære som pladsmaskiner, fordi de er så fleksible, kan operere på meget lidt plads og kan aflaste mandskabet i mange løftesituationer. Desuden kan der påmonteres mange slags greb og skovle.

Byggesæsonen er firmaets travleste, så direktøren har et godt tip til folk, der ønsker at leje en lift til en hurtig opgave: Vent, til byggesæsonen er overstået. Der opnås de bedste tilbud.