Teleskoplæsser

Lej en teleskoplæsser der er stabil i drift hos Horsens Lift. Siden vi blev grundlagt for over 25 år siden, har vi specialiseret os i leje af denne type lift. Vi udlejer primært teleskoplæssere fra Manitou lifte, men vi fører også andre mærker. Ligesom det er gældende for resten af vores lifte, er de teleskoplæssere, vi udlejer, godkendte efter liftegruppens anvisninger. Vi går meget op i at levere en service, der virker, og det mener vi også, at vi lykkes med.

MANITOU / JLG

Specifikationer på teleskoplæsser modeller vi udlejer

MANITOU Sugekurv

Leje pr. dag 1500,-
Arbejdshøjde 11 m
Længde 25 m
Bredde 12,5 m
Max. last 370 kg
Sugekapacitet 200 kg
Vægt 700 kg
Tiltvinkel +/- 10°
Forlængerarme kan tilkøbes

Tilbehør til teleskoplæsser

Udlejning af sugeåg til teleskoplæssere

Med en teleskoplæsser følger flere fordele. For det første har denne type lift altid firehjulstræk. Derudover er teleskoplæsseren udstyret med en stor kabine, hvilket gør den egnet til mandskabstransport. En afgørende egenskab ved denne type lift er, at den kan styres oppe fra, når man arbejder. Dette gør, at man ikke behøver at have en mand på førersædet hele tiden. Teleskoplæsseren er ydermere typisk udstyret med radiostyring, hvilket også er med til at effektivisere arbejdsprocessen. De opgaver, denne type lift egner sig bedst til, er arbejdsopgaver som eksempelvis vinduesudskiftning, hvor man arbejder med mange materialer på samme tid.

Rækkevidden på denne lift er op til 25 meter, så alt afhængig af hvilket opgave, du skal have løst, skulle vi meget gerne kunne løse det med de lifte, vi tilbyder.

Se også andre af vores lifte – eksempelvis knækarmslifte.

Priser

De teleskoplæssere, vi har, er primært af mærket Manitou. Manitou lifte kan beskrives som kvalitetslifte, der altid fungerer, som de skal. Mange af vores kunder ønsker at leje Manitou lifte, da de er bekendte med den store sikkerhed, der følger med lifte af dette mærke. Ud over Manitou-lifte, har vi også lifte i mærket, JLG, der ligeledes er anerkendt for dets kvalitet.

Vores priser på disse typer af lifte går fra 1595 kr. til 5957 kr. alt afhængig af, hvilken type lift du har brug for.

Se også andre af vores lifte – eksempelvis sakselifte.

Kontakt for leje af lift

Skal du bruge en lift, eller har du spørgsmål eller andet, kan vi kontaktes på telefon 75 60 19 69 eller mail post@horsenslift.dk. Vi har en yderst fordelagtig håndværkerrabat, som vi også gerne fortæller mere om.

Kontakt os på tlf.: +45 75 60 19 69

Kontakt os på tlf.: +45 75 60 19 69

+45 62 54 15 80