Teleskoplæsser

Lej en teleskoplæsser der er stabil i drift hos Horsens Lift. Siden vi blev grundlagt for over 25 år siden, har vi specialiseret os i leje af denne type lift. Vi udlejer primært teleskoplæssere fra Manitou lifte, men vi fører også andre mærker. Ligesom det er gældende for resten af vores lifte, er de teleskoplæssere, vi udlejer, godkendte efter liftegruppens anvisninger. Vi går meget op i at levere en service, der virker, og det mener vi også, at vi lykkes med.

MANITOU / JLG

Udlejning af teleskoplæsser i hele landet
Specifikationer på de teleskoplæsser modeller vi udlejer

MANITOU Sugekurv

Manitou sugekurv
Manitou sugekurv specifikationer
Arbejdshøjde 11 m
Længde 25 m
Bredde 12,5 m
Max. last 370 kg
Sugekapacitet 200 kg
Vægt 700 kg
Tiltvinkel +/- 10°
Forlængerarme kan tilkøbes

Tilbehør til teleskoplæsser

Udlejning af sugeåg til teleskoplæssere
Sugeåg lastevne
Skovl
Kranarm
Manitou sugekurv
Manitou sugekurv specifikationer
Lasteevne500 kg
Egen vægt720 kg
Adaptor vægtTypeafhængig
Mindste bredde1,1 m
Mindste dybde 0,9 m
Mindste højde1,75
Drift8 timer
Sideforskydning0,2 m
Teleskoparm, udskydning0,42 m
Ladestrøm220 / 110 V
Batteri2 x 152 Ah / 24 V
Ladetid10-100% - 8 timer
Ladetid25-70% - 1 time

Fordele ved en teleskoplæsser

Med en teleskoplæsser følger flere fordele. For det første har denne type lift altid firehjulstræk. Derudover er teleskoplæsseren udstyret med en stor kabine, hvilket gør den egnet til mandskabstransport. En afgørende egenskab ved denne type lift er, at den kan styres oppe fra, når man arbejder. Dette gør, at man ikke behøver at have en mand på førersædet hele tiden.Ydermere er en teleskoplæsser typisk udstyret med radiostyring, hvilket også er med til at effektivisere arbejdsprocessen. De opgaver, denne type lift egner sig bedst til, er arbejdsopgaver som eksempelvis vinduesudskiftning, hvor man arbejder med mange materialer på samme tid.

Rækkevidden på denne lift er op til 25 meter, så alt afhængig af hvilket opgave, du skal have løst, skulle vi meget gerne kunne løse det med de lifte, vi tilbyder.

Se også andre af vores lifte – eksempelvis knækarmslifte.

De teleskoplæssere, vi har, er primært af mærket Manitou. Manitou lifte kan beskrives som kvalitetslifte, der altid fungerer, som de skal. Mange af vores kunder ønsker at leje Manitou lifte, da de er bekendte med den store sikkerhed, der følger med lifte af dette mærke. Ud over Manitou-lifte, har vi også lifte i mærket, JLG, der ligeledes er anerkendt for dets kvalitet.

Se også andre af vores lifte – eksempelvis sakselifte.

Kontakt for leje

Skal du bruge en teleskoplæsser, eller har du spørgsmål eller andet, kan vi kontaktes på telefon 75 60 19 69 eller mail post@horsenslift.dk. Vi har en yderst fordelagtig håndværkerrabat, som vi også gerne fortæller mere om.

Kontakt os på tlf.: +45 75 60 19 69

 

Kontakt os på tlf.: +45 75 60 19 69

+45 62 54 15 80