Trailerlift

Hos Horsens lift er leje af trailerlift et område, som vi har mangeårig erfaring med. Vi fører Omme lifte som er anerkendt for deres stabile drift, men vi tilbyder også andre mærker til udlejning indenfor trailerlifte. Det vigtigste for os er, at vi kan levere lifte til vores kunder til tiden. Vi går meget op i at levere en service, der virker, og det mener vi også, at vi lykkes med.

OMME lift model 12 - Lige bom

Arbejdshøjde 11,9 m
Platformshøjde 9,9 m
Rækkevidde 7,85 m
Løftekapacitet 125 kg

OMME lift model 1550 EZ - Knæk bom

Arbejdshøjde 15,5 m
Platformshøjde 13,4 m
Rækkevidde 8,5 m
Løftekapacitet 200 kg

OMME lift model 1830 EZX - Knæk bom

Arbejdshøjde 18,3 m
Platformshøjde 16,3 m
Rækkevidde 10,2 m
Løftekapacitet 200 kg

OMME lift model 23 - Lige bom

Arbejdshøjde 22,6 m
Platformshøjde  20,6 m
Rækkevidde 12,7 m
Løftekapacitet 200 kg

OMME lift model 25 - Lige bom

Arbejdshøjde  25 m
Platformshøjde  23 m
Rækkevidde 12,6 m
Løftekapacitet 200 kg

OMME lift model 29 - Lige bom

Arbejdshøjde 29 m
Platformshøjde  27 m
Rækkevidde 12,3 m
Løftekapacitet 200 kg

Dér, hvor trailerliften er mest fordelagtig at benytte sig af, er på de arbejdssteder, hvor pladsen er trang. På mange måder er denne type lift god at benytte sig af, hvis der er tale om arbejdssteder, hvor der ikke er plads til en bomlift. De opgaver, som trailerliften egner sig særligt til, er typisk mindre vedligeholdelsesarbejde – eksempelvis pudsning af vinduer og beskæring af træer. Rækkevidden på de trailerlifte, som vi lejer ud hos Horsens Lift, når op til 30 meter. Således rækker vores lifte både højt og langt og bør således kunne hjælpe dig med langt de fleste arbejdsopgaver.

Se også andre af vores lifte – eksempelvis bomlifte.

Trailerlifte fra Ommelift

Vi beskæftiger os mest med udlejning af trailerlifte fra Ommelift. Omme er en dansk producent, der er kendt for at lave lifte, hvor sikkerheden er helt i top. En lift fra Ommelift er lig med høj kvalitet, og i en sådan lift får du et produkt, du kan regne med.

Se også andre af vores lifte – eksempelvis mastelifte.

Kontakt for leje af lift
Skal du og din virksomhed bruge en lift, kan vi kontaktes på telefon 75 60 19 69 eller mail post@horsenslift.dk.
I er naturligvis også mere end velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller andet, I er i tvivl om. Vi har en yderst fordelagtig håndværkerrabat, som vi også gerne fortæller mere om. Vi har 30 års erfaring med liftudlejning, og vi ser frem til at hjælpe dig.